Rendelési idő kiadó

Budapest rendkívül frekventált helyén, a BAH-csomópontnál (11. 12. és 1. kerület határa) lévő, jól felszerelt pszichológiai központunkban rendelési idő kiadó segítő szakembereknek (pszichológus, gyógypedagógus, coach, tréner, stb.) az egyéni igények figyelembevételével, rugalmas feltételekkel.

Amit kínálunk:
- rendezett, családias környezet
- teljes felszereltség felnőtt- és gyerek foglalkozások lebonyolítására egyaránt
- 8 fős csoportfoglalkozásra alkalmas szoba
- mozgásterápiára alkalmas, eszközökkel felszerelt helyiség
- kliens közvetítésében való segítségnyújtás
- rugalmas időpontfoglalás: reggel, este, vagy akár hétvégén is

A terápiás szoba bérléséhez tartozik a 3 váróhelyiség használatának lehetősége (egymástól részben elszeparált helyiségek, melyekben hangulatos olvasósarok, kávézásra, teázásra alkalmas rész, valamint néhány gyerekjáték kaptak helyet) illetve a felszerelt, gépesített személyzeti konyha használata.

 

ÁRAK:

Egyéni fejlesztés, vagy terápia esetén: 2000.-
Csoportfoglalkozások, pár- vagy családterápia esetén: 3000.-

Fixen több óra bérlése esetén kedvezményt biztosítunk.

 

Érdeklődni:
Durányik Réka
0620 937 2978

A régi hosszú unalmas délutánok ahhoz kellettek, ami tulajdonképpen az ember élete. Hogy végiggondolhasd, hogy is volt, ami volt. Hogy elrakd magadnak, ami történt veled és körülötted, amit tapasztaltál vagy csináltál. Az érdekes délután nem jó erre: azt majd holnap gondolod végig. Újra és ismételten újra és újra kell végigmenned a dolgokon, nem is annyira az eszeddel, hogy mi volt, ami volt, hanem az érzéseddel, hogy milyen volt, hogyan volt? Előbb ismerősségeket csinálsz belőlük magadnak s abból már valamilyenségeket: így tisztázódnak, tevődnek helyükre a dolgok. Így építed az életed áttekinthető rendjét, gyarapodó műalkotását.

(Ottlik Géza: Buda)

Az oldalon található képek Kalocsai Enikő és Lukács-Kalocsai Eszter munkái.